Potkáváš se s přáteli, ale nechceš vždy pít pivo nebo limonádu. Probiotická LOKLOK kombucha, čaj fermentovaný šlechtěnými mikro-kulturami
LOKLOK kombucha je perlivý nápoj který vzniká spojením živé probiotické kultury a kvalitního čaje. Vyrábíme kombuchu živou, bez pasterizace a chemické stabilizace. Do čajového nálevu vložíme šlechtěnou mikro-kulturu která se několik týdnů živí přidaným cukrem a vytváří hotový produkt. Citlivě filtrujeme a lahvujeme a pak dodáváme kavárnám, restauracím, vlastnímu stánku nebo přímo spotřebiteli.
budeme netradiční nealko první volby
Některé z nás nutili pít kombuchu mámy, pro její působení na zdraví a imunitu. Loklok není tato bizarní vzpomínka z dětství – chutná rafinovaně a svěže, a nestydíš se s ním ani na Instagramu. Máme realistickou ambici stát se největším výrobcem a dodavatelem prémiové kombuchy v Československu. Do tří let si nás budou moci koupit zákazníci kaváren ve všech okresních městech a pro cateringové firmy a eventy budeme netradiční nealko první volby. Minimal Viable Product je validován přímým prodejem desítkám předplatitelů – konečným spotřebitelům, a kontinuálními dodávkami do Expedičního Klubu v Brně, kde se produkt pokaždé vyprodá.
FRANTIŠEK ŠPÁS
Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.