TAXY - nejrychlejší cesta k digitálnímu účetnictví

Aplikace pro řízení účetních a daňových kanceláří, komunikaci s klienty a automatizaci rutinních úkolů.

Taxy je webová a mobilní aplikace pro řízení účetních a daňových kanceláří. Umožňuje automatizovat rutinní úkoly, jako je hlídání termínů, předávání dokladů či vytěžování faktur pomocí AI. Přizpůsobí se potřebám účetních a jejich klientů, a díky napojení na účetní programy dovolí účetním stihnout více práce za méně času. Nabízí snadné propojení s klienty, zlepšuje přehlednost a efektivitu kanceláře a šetří čas, který mohou účetní věnovat důležitějším činnostem. Klienti ocení větší přehled a spolehlivost při zpracování dokladů, což přispívá k jejich spokojenosti.

Taxy - srovná účetnictví do latě

O projektu

Taxy je moderní webová a mobilní aplikace určená pro účetní a daňové kanceláře. Hlavním cílem je zjednodušit a zefektivnit jejich každodenní práci pomocí automatizace a digitalizace klíčových procesů. Aplikace pomáhá s hlídáním termínů, předáváním dokladů, vytěžováním faktur za pomoci umělé inteligence a řízením celé kanceláře. Díky tomu už účetní a jejich klienti nemusí ztrácet čas opakovanými a zbytečnými úkony.

Taxy je navrženo tak, aby se přizpůsobilo potřebám různých uživatelů – od samostatných účetních až po velké kanceláře. Umožňuje snadné propojení s účetními programy jako Pohoda, Abra, Money S3 nebo Premier, což zrychlí zpracování dokladů a přehlednost celé agendy. Klienti mohou jednoduše nahrávat doklady pomocí mobilní aplikace, sběrného e-mailu nebo portálu, a díky automatickým připomínkám nikdy nezmeškají žádný důležitý termín.

Aplikace nabízí i pokročilé funkce pro správu kanceláře, včetně evidence a schvalování docházky, daňových reportů a detailního reportingu efektivity firmy. Díky Taxy mají účetní nejen přehled o svých klientech, ale i možnost rychle a snadno analyzovat výkonnost svého byznysu. Kromě toho je aplikace navržena tak, aby byla pohodlná a přehledná i pro klienty, kteří mohou snadno nahrávat a spravovat své doklady z mobilního telefonu, tabletu nebo počítače.

Klienti ocení, že díky Taxy mají všechny své dokumenty na jednom místě a nemusí se obávat, že něco přehlédnou. Aplikace nabízí také automatické připomínky a upozornění na chybějící doklady, což výrazně zjednodušuje komunikaci s účetními. Pohodlné je i přímé propojení s bankovními účty, což umožňuje snadnou kontrolu plateb a lepší přehled o finančních tocích.

Taxy snižuje administrativní zátěž, eliminuje chyby způsobené manuálním přepisováním dokladů a zajišťuje lepší kontrolu nad účetními procesy. Jeho flexibilní přístup umožňuje firmám platit jen za služby, které skutečně potřebují. Díky tomu aplikace šetří čas, zvyšuje efektivitu a zlepšuje vztahy mezi účetními a klienty.

Autor projektu

Softera, spol. s r. o.

Hlavní cíle

  • Zlepšení komunikace mezi účetními a jejich klienty
  • Zvýšení přehlednosti a kontroly pro účetní firmy i samostatné účetní
  • Pohodlí pro podnikatele s externími účetními
  • Zjednodušení účetních procesů

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.