Koffiko

Koffiko: Udržitelná elegance a jedinečný styl v každé ručně háčkované kabelce

Jmenuji se Vanessa a jsem zakladatelkou značky Koffiko, která se zaměřuje na výrobu ručně háčkovaných kabelek spojujících tradiční řemeslo s moderním designem a individuálním přístupem. Moje značka vznikla z lásky k háčkování a touhy nabídnout zákazníkům něco jedinečného, co by odráželo jejich osobnost a styl. Každá kabelka Koffiko je výsledkem mé pečlivé ruční práce a příběhem mé kreativity.

Originální kabelky pro originální lidi. Každý jsme absolutní unikát, tak i naše kabelky, odráží totiž jedinečnost každého z nás.

O projektu

Koffiko je mladá a ambiciózní značka, která přináší na trh ručně háčkované kabelky, spojující tradiční řemeslo s moderním stylem. Založila jsem ji z lásky k háčkování a touhy nabídnout zákazníkům originální, udržitelné produkty. Každá kabelka je ručně vyráběná a zákazník si může vybrat vlastní barevnou kombinaci, což zajišťuje, že každý kus je naprostý originál.

Značka nabízí čtyři základní modely: BEA (taštička na telefon), BUFFY (taška na rameno), BAYBE (malá kabelka) a MADI (větší kabelka). Každý z těchto modelů je pečlivě navržen tak, aby splňoval potřeby různých typů zákaznic. Například BEA je minimalistická taštička na telefon, ideální pro rychlé vycházky. Na druhé straně MADI je větší kabelka, která poskytuje dostatek prostoru pro každodenní nezbytnosti. Každý z těchto modelů je dostupný v široké škále barevných kombinací, které si zákazníci mohou sami zvolit, čímž vzniká kabelka, která je nejen módním doplňkem, ale také osobním vyjádřením stylu a vkusu.

Koffiko klade důraz na kvalitu, jedinečnost a udržitelnost. Kabelky jsou šetrné k životnímu prostředí a vyráběny s minimálním dopadem na přírodu.

V každé kabelce se skrývá nejen má kreativita, ale také touha podpořit udržitelnou módu a ukázat, že ruční práce má stále své nezastupitelné místo v dnešním světě. Kabelky Koffiko jsou vyráběny tak, aby dlouho vydržely a staly se trvalou součástí šatníku svých nositelek.

V rámci soutěže bych finanční výhru využila k dalšímu rozvoji značky, tvorbu eshopu, rozšíření výroby a investici do marketingových aktivit. Mým cílem je posílit povědomí o Koffiko nejen v České republice, ale i v zahraničí. Chci dále rozvíjet svou značku tak, aby byla synonymem pro kvalitu, originalitu a udržitelnost v módním průmyslu.

Koffiko není jen o kabelkách, ale o podpoře udržitelné módy a řemeslné práce, která má v dnešním světě stále svou hodnotu.

Autor projektu

Vanessa Koffi

Hlavní cíle

  • Vytvoření ikonického brandu
  • Podpora udržitelného a etického podnikání
  • Rozšíření sortimentu produktů
  • Podpora lokální ekonomiky

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.