Chmelbucha

Kombucha s přidáním chmele

Chmelbucha je unikátní spojení kombuchy s chmelem. Sladko-kyselá chuť fermentovaného nápoje, zvaného kombucha, se harmonicky snoubí s jemnou hořkostí chmele. Aromatické látky z chmele vytvářejí rozmanité ovocné tóny, které dokonale ladí s příchutěmi kombuchy a společně přinášejí zcela nové chuťové zážitky, jaké jste dosud nepoznali!

Chmelbucha - chuť, která vám srdce rozbouchá

O projektu

Náš projekt se zaměřuje na produkci a distribuci jedinečného nápoje – kombuchy obohacené o chmel, který přidává nápoji originální chuťový rozměr. Kombucha je známá svými zdravotními benefity, a díky chmelovému nádechu povyšuje její pití na nový zážitek., který osloví milovníky piva i nealko drinků, či jiných fermentovaných nápojů.

Hlavním cílem našeho projektu je vyrábět vysoce kvalitní kombuchu s přídavkem chmele. Tento nápoj je nejen osvěžující a plný přírodních probiotik, ale přináší i chuťový zážitek, který je na trhu unikátní. Výroba probíhá s důrazem na udržitelnost, kvalitu surovin a tradiční metody fermentace, což zajišťuje autentický a lahodný konečný produkt.

Dalším důležitým aspektem našeho projektu je seznámit širokou veřejnost a gastronomické podniky s možností čepování kombuchy ze sudů. Tento koncept čepované kombuchy je u nás stále novinkou, ale věříme, že díky svým unikátním vlastnostem a chuti si rychle získá své příznivce. Kromě lahví nabízíme kombuchu v KEG sudech různých velikostí, což je ideální řešení pro bary, kavárny, restaurace i speciální akce, jako alternativa k nealkoholickému nebo alkoholickému pivu, radleru či sladkým limonádám.

V neposlední řadě se soustředíme na vývoj nových chutí prostřednictvím kombinace chmele, čaje a ovoce. Tento proces nám umožňuje experimentovat s širokou paletou chutí a vytvářet produkty, které jsou nejen chutné, ale i výjimečné svou originalitou. Kombinace chmele a různých druhů ovoce dodává kombuche jedinečný charakter, který ji odlišuje od běžných nápojů na trhu.

Náš projekt je nejen o výrobě nápoje, ale také o kultivaci nových trendů v oblasti zdravé výživy a pití. Chceme přinášet nápoje, které nejen osvěží, ale také podpoří zdraví našich zákazníků a nabídnou jim nové chuťové zážitky. Věříme, že s vaším zájmem a podporou budeme schopni posunout náš projekt na novou úroveň a představit Chmelbuchu širší veřejnosti.

Autor projektu

Tomáš Zlatovský

Hlavní cíle

  • Začít vyrábět kombuchu s přídavkem chmele
  • Seznámit veřejnost a podniky s možností čepování kombuchy ze sudů
  • Nové chutě kombinací chmele, čaje a ovoce

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.