PragueMakes

Zařízení pro chytrou domácnost vyráběné v Česku s vlastním designem a software s využitím technologie 3D tisku

Vyrábíme zařízení pro chytrou domácnost, která jsou uživatelsky jednoduchá a přívětivá, ale zároveň maximálně přizpůsobitelná.

S našimi produkty oživíte svou představu o chytré domácnosti. Díky intuitivnímu softwaru si je snadno přizpůsobíte přesně podle svých potřeb. Softwarové rozhraní je navrženo tak, aby se v něm snadno zorientoval jak IoT nadšenec, tak i úplný začátečník.

Proč si vybrat nás?

Životnost a udržitelnost: Naše produkty jsou navrženy tak, aby vám sloužily po mnoho let. Ať už díky absenci proprietárních aplikací nebo třeba otevřenému designu krytu, kdy si můžete v případě potřeby snadno vytisknout náhradní.

Česká kvalita: Všechny naše produkty navrhujeme a finální sestavení provádíme v České republice.

Inovativní technologie: Používáme nejmodernější 3D tisk pro výrobu vysoce kvalitních a odolných produktů.
Naším cílem je navrhovat zařízení, která jsou plně v rukou uživatele, bez kompromisů.

O projektu

Představujeme náš první produkt. Clicker – Ovladač pro chytrou domácnost!

Clicker je prvním produktem z naší řady chytrých domácích zařízení. Nabízí čtyři programovatelná tlačítka, jejichž funkčnost si můžete snadno nakonfigurovat pomocí intuitivního webového rozhraní, které je součástí zařízení a není tedy třeba instalovat proprietární aplikace. Není to složitější než nastavit router. Můžete ho integrovat s Home Assistant nebo jinými systémy díky podpoře MQTT a HTTP protokolů (díky kterému si ho můžete propojit i s vaším vlastním na míru vytvářeným řešením). Díky mírně prohloubeným piktogramům tlačítek je Clicker vhodný i pro zrakově postižené.

Clicker je nejen praktický, ale také stylový. Jeho kryt je vyroben pomocí moderní technologie průmyslového 3D tisku a jeho elegantní design skvěle doplní interiér vašeho domova. Součástí balení je i držák, díky kterému si můžete Clicker připevnit na zeď nebo jiný povrch.

Snažíme se o udržitelný design a dlouhou životnost. Proto nepoužíváme proprietární baterie, ale 2 snadno vyměnitelné tužkové AAA baterie. Navíc vydrží na jedno nabití půl roku i více.

Kryt i držák Clickeru jsou tištěny z mimořádně kvalitních materiálů, aby vydržely dlouhodobé zacházení. Zároveň v budoucnu zveřejníme 3D modely našich krytů, abyste si v případě opotřebení původního krytu (či pokud vás původní kryt přestane bavit) mohli vytisknout nový. Zkrátka Clicker je navrhnut tak, aby vydržel.

S Clickerem je ovládání vaší chytré domácnosti hračka. A to není všechno – sledujte nás, protože brzy představíme další inovativní produkty pro chytré domácnosti.

Autor projektu

praguemakes

Hlavní cíle

  • získat peníze (odhadem cca 250-300 tisíc Kč) na úhradu atestace výrobků pro trhy EU a USA
  • vybudovat efektivní distribuční kanály v EU a USA - realizovat do konce roku 2024 alespoň 1 000 objednávek
  • zvyšovat CLV zákazníka - dosáhnout do konce roku 2025 průměrného počtu 2 objednávek na zákazníka
  • postupně rozšiřovat produktovou řadu, uvést do konce roku na trh alespoň 2 nové výrobky

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.