Něžný Rebel

Něžný rebel je česká značka specializující se na výrobu personalizovaných produktů na míru.

Něžný Rebel je projekt, který vznikl s velkou vášní pro personalizované dárky. Myšlenka se zrodila díky našim přátelům, kteří milují, když mohou darovat něco osobního a jedinečného. A tak jsme se s přítelem rozhodli, že tuto poptávku naplníme. Nic se totiž nevyrovná pocitu, když někomu předáte balíček s mikinou, na které je vyšitý jeho oblíbený mazlíček, fotografie ze zásnub nebo vtipný citát, který má mezi kamarády zvláštní význam.
Proč "Něžný"? Protože v našem okruhu přátel jsem ten jemnější, „něžný“ element.
A proč "Rebel"? Protože můj přítel je technologický nadšenec a „rebel“, který ovládá širokou škálu technologií, včetně našeho vyšívacího stroje.
Spojujeme lásku k technice, automatizaci a kreativitě. Díky speciálnímu softwaru převedeme jakýkoli obrázek nebo fotografii do formátu, podle kterého pak stroj vyšívá. Díky tomu můžeme vyrábět širokou škálu produktů, od záložek až po mikiny. Firmy mohou obdarovat své klienty dárky na míru, které ukazují, že na každém jednotlivci záleží.
Obleč Radost

O projektu

Zabývat se personalizací na míru má své jedinečné kouzlo. Když vytváříme produkty podle individuálních přání, šíříme radost a osobitost všude kolem. Vyšijeme cokoli, co si dokážete představit – ať už jde o dárek pro milovaného člena rodiny, firemní dárek pro klienty, nebo váš vlastní merch, který nese osobní příběh.

Preciznost a rychlost šicího stroje nás uklidňují a radost, kterou naší prací přinášíme, je pro nás zdrojem hlubokého uspokojení. Technologie, které využíváme, nás neustále motivují k dalšímu růstu a zlepšování. S každým novým projektem se snažíme posouvat hranice toho, co je možné.

Naším cílem je, aby lidé nosili radost. Chceme, aby každý, kdo si obleče náš produkt, pocítil sounáležitost a vědomí, že někam patří, že o něj někdo pečuje a myslí na něj. V dnešní uspěchané době je tento pocit nesmírně důležitý. Ať už překreslujeme dětský obrázek na tatínkovo tričko nebo vyrábíme týmová trička pro kolegy, vždy se snažíme naplnit naše poslání – přinášet lidem radost a propojení prostřednictvím jedinečných výšivek.

Proces je jednoduchý a přímý: zákazník nám zašle grafiku, kterou si přeje vyšít, a my ji co nejrychleji převedeme do vyšívacích dat. Díky našim moderním technologiím a zkušenostem můžeme zajistit, že každý návrh bude zpracován s maximální přesností a bude vypadat přesně tak, jak si zákazník představoval.

Něžný Rebel je tým perfekcionistů, kteří kladou důraz na kvalitu, udržitelnost a přesnost v každém kroku výroby. Snažíme se, aby každý náš produkt byl vyroben "hezky česky." U našich zakázek upřednostňujeme bio bavlnu a spolupráci s českými dodavateli textilu, abychom podpořili místní výrobce a zajistili nejvyšší možnou kvalitu. Veškeré výšivky připravujeme sami, což zaručuje, že každý detail bude odpovídat přesně tomu, co zákazník očekává.



Hlavní cíle

  • Personalizace produktů na míru
  • Výroba merche, unikátních vánočních a firemních dárků
  • Podpora lokální a udržitelné produkce

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.