CoffeeMat

CoffeeMat – Prémiová káva na dosah ruky: Kvalitní, ekologická a vždy čerstvá káva, kterou si můžete vychutnat kdykoliv a kdekoli.

CoffeeMat je chytrý automatický kávový kiosek, který vám nabízí čerstvě připravenou kávu z kvalitních zrn jediným dotykem. Díky tomu si můžete dopřát skvělou kávu kdykoli a kdekoli, a to za příznivou cenu. Náš koncept je inspirovaný japonským minimalismem, což se odráží jak v čistém designu, tak v důrazu na kvalitu. Naše káva je připravována z nejlepších zrn 100% Arabiky a doplněná dalšími prémiovými ingrediencemi, které vytvářejí bohatý a aromatický nápoj.

Zakazník na prvním místě.

O projektu

Jmenuji se Jan Šimandl a jsem zakladatel CoffeeMatu – kávového kiosku, který je plně autonomní, designově vychytaný a inspirovaný japonským minimalismem. CoffeeMat jsem vymyslel s cílem dostat kvalitní a skvělou kávu na místa jako univerzity, nemocnice a kanceláře, kde je vždy snadno dostupná, cenově přístupná a hlavně pořádně dobrá.

Náš CoffeeMat spojuje špičkové technologie s udržitelností, pohodlím a kvalitou. Každý šálek je připravován z čerstvě namletých zrn 100% Arabiky přesně ve chvíli, kdy si ho objednáte. Kávová zrna si sami pražíme v Česku, takže je káva vždy čerstvá a plná chuti. Nabízíme přes 40 druhů nápojů – od klasických espress až po speciální sezónní kousky jako Pumpkin Spice Latte. Máme ledové kávy, speciální nápoje a pořád se snažíme přinášet něco nového.

CoffeeMat ale není jen o kávě. Chtěl jsem vytvořit zážitek, který je nejen pohodlný, ale také šetrný k přírodě. Naše kiosky používají papírové kelímky a víčka bez umělého povlaku, takže je můžete hodit do tříděného odpadu. Podporujeme i zálohované kelímky, abychom snižovali ekologickou stopu.

Navíc máme mobilní aplikaci, která zjednodušuje celý proces, nabízí věrnostní programy a firemní benefity. Díky ní mohou uživatelé platit jednoduše a sbírat odměny za pravidelné návštěvy.

Momentálně máme přes 15 lokalit v Praze a v příštím roce se chystáme rozšířit do dalších českých měst a zahraničí pomocí franšízy. CoffeeMat je pro mě víc než jen kávový automat – je to způsob, jak přinášet kvalitní kávu tam, kde ji lidé potřebují, bez kompromisů na chuti, pohodlí a udržitelnosti.

Hlavní cíle

  • Nabídnout kvalitní kávu pohodlně a udržitelně
  • Snížit ekologický dopad tradičního vendingu a celkově kávového odvětví
  • Zachovat příznivé ceny v rámci soustředění se na špiškovou kvalitu ingrediencí

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.