SENSI

Cestovní organizéry Vám na míru MÓDNÍ - PRAKTICKÉ - PERSONALIZOVANÉ

K založení firmy SENSI mě vedla touha podnikat a zároveň ambice změnit způsob, jakým si můžete uspořádat své cestovní zavazadlo.

Sama jsem na nějaký čas vyměnila svoji skříň za kufr. Nebyla jsem však schopna udržet si v něm pořádek. Nebavilo mě balit si své věci do nevzhledných igelitových tašek, a tak jsem začala hledat vyhovující řešení. Bohužel bez většího úspěchu. Došlo mi, že je na čase s tím něco udělat.

Rozhodla jsem se vytvořit řadu cestovních organizérů do zavazadel, které jsou praktické, módní a s možností personalizace.

Postupem času bych chtěla sortiment rozšiřovat a vytvořit tak ekosystém v rámci kterého bude mít člověk možnost najít vše co potřebuje pro své cestování na jednom místě.
Vytvořte si s námi Váš vlastní cestovní set!

O projektu

Cestovní organizéry do zavazadel nabízíme formou již hotových sad i jednotlivých kusů, aby si každý zákazník mohl vybrat přesně to, co mu vyhovuje.
Organizéry ve formě sad (po 3/ 5/ 8 ks) jsou navrženy tak, aby pokrývaly všechny klíčové aspekty balení.
V rámci možnosti sestavit si z jednotlivých druhů organizérů vlastní sadu, nabízíme organizéry, které jsou vhodné na: boty/ špinavé prádlo/ spodní prádlo/ plavky/ oblečení všeho druhu/ elektroniku/ apod...

Ať už se zákazník rozhodne pro již hotovou sadu či si sestavit vlastní cestovní set - díky konfigurátoru na webových stránkách bude mít možnost personalizovat si jednotlivé kusy organizérů. Na výběr bude mít z několika barev a vzorů s možností přidání monogramu/ nápisu/ ikony dle svého vkusu.

Každý organizér je doplněn o checklist, který bude k dispozici v tištěné i digitální podobě (díky QR kódu). Tento prvek pomáhá cestovatelům nezapomenout na důležité věci i s hladkým průběhem balení a příprav na cestu.

Postupem času budeme sortiment rozšiřovat o víkendové tašky, kryty na pas, jmenovky na zavazadla a další.

Hlavní cíle

  • Ulehčit zákazníkovi proces balení a cestování
  • Vyhovět individuálním potřebám a preferencím každého ze zákazníků - možnost personalizace a sestavení vlastního cestovního setu
  • Vytvořit místo, kde člověk co rád/ často cestuje a chce být spořádaný, najde vše na jednom místě - na e-shopu SENSI

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.