Sharp Brain

Personalizovaná vzdělávací platforma, která umožňuje rodičům a vzdělávacím institucím řídit akademický rozvoj dětí od 5 let.

Online platforma pro děti předškolního věku ve věku 4–8 let, která poskytuje strukturované a metodologicky správné informace ve správném pořadí podle toho, jak se vyvíjí dětský intelekt. Rodiče nemusí rozhodovat ani vybírat, co a kdy se má učit.

Vzdělávání jinak

O projektu

Založení naší společnosti bylo inspirováno osobní zkušeností a ambicí vytvářet řešení s reálným dopadem na společnost.
Naše inovativní platforma je konstruována na třěch klíčových pilířích:
1.
Uživatelská přívětivost - Nabízíme rodičům jednoduché, funkční a časově efektivní řešení. Pro naše cílové uživatele (děti) jsme vytvořili přívětivé a intuitivní rozhraní, které zahrnuje animované lekce ke každému tématu, motivační systém a systém odměn. Náš tým designérů se řídi nejmodernějšími přístupy pro vývoj dětských aplikací, přičemž bere v potaz specifické uživatelské potřeby dětí - jako je omezená schopnost čtení, nepříznivý postoj k používání myši a snadno se rozptylující pozornost.
2.
Akademická robustnost - Náš metodický tým disponuje společně více než 40 lety zkušeností na poli vzdělávání, díky čemuž máme hluboký vhled do nejčastějších problémů v oblasti vzdělávání předškoláků a jejich optimálních řešení - ať už jde o specifické úkoly, nebo konkrétní vysvětlovací metody.
3.
Technická inovace - Vytvořili jsme unikátní systém tvorby a interního mapování úkolů, zahrnující algoritumus, který umožňuje dynamicky generovat lekce na základě výkonnosti konkrétního uživatele přizpůsobením jejich obtížnosti (zvýšením či snížením), což je zásadní pro personalizaci vzdělávacího procesu. Tento systém představuje zároveň nezbytný základ pro budoucí integraci s umělou inteligencí (AI).

Hlavní cíle

  • Datově řízený vzdělávací ekosystém

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.