Zvirecirakve.cz

Našim cílem je, aby si každý mohl dovolit dopřát svému mazlíčkovi důstojný odchod.

Projekt Zvirecirakve.cz má za cíl přinést na trh dostupné možnosti důstojného odchodu pro domácí mazlíčky. Vyrábíme luxusní dřevěné rakve pro zvířata, ale také cenově dostupné a stále velmi kvalitní a estetické rakvičky z kartonu.

Dopřejte svému němému společníkovi důstojný odchod.

O projektu

Prvotní myšlenka na vytvoření produktu - rakví pro domácí mazlíčky vznikla v den, kdy jsme se byli nuceni ve veterinární ordinaci rozloučit s naším pejskem. V tom momentě však nastal problém s transportem pejska z ordinace, kdy jediným dostupným řešením byla krabice od banánů nebo pytel na odpadky.

Rozhodl jsem se proto později během studia na vysoké škole iniciovat projekt Zvirecirakve.cz, který se zaměřuje na problematiku důstojného transportu a rozloučení s domácím mazlíčkem.

Vzhledem k tomu, že chceme dát opravdu každému možnost rozloučit se se svým mazlíčkem důstojně, přijeli jsme jako jediný na český trh s vlastními rakvičkami pro zvířata z kartonu.
Kromě kartonových rakviček vyrábíme také luxusní dřevěné rakve se saténovou vnitřní výstelkou, které splňují standardy lidské rakve.

Naší cílovou skupinou jsou všichni majitelé domácích zvířat, pro které je jejich miláček členem rodiny a chtějí se s ním i adekvátně rozloučit.

Hlavní cíle

  • Důstojný odchod pro domácí mazlíčky
  • Pomoc lidem s vyrovnáním se s žalem nad ztrátou němého společníka
  • Rozšíření společenského povědomí o další dostupné varianty důstojného pohřbívání domácích zvířat

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.