VeeBoo.

VeeBoo. Kvalitní froté župany pro psy.

Celý příběh začal před šesti lety, kdy jsme si domů přivezli štěně Australského ovčáka. A jelikož jsme se po necelých čtyřech letech začali nudit, pořídili jsme si ještě jednoho.

S našimi psy často podnikáme výlety do přírody, delší treky a obecně aktivity, při kterých se dost často stává, že se naši čtyřnozí členové smečky dostanou do vody. Jelikož mají dlouhou srst, která velice špatně schne, je potřeba psy pořádně vysoušet. A tak nás jednoho dne napadlo, že bychom jim vyrobili župan.

Vyzkoušeli jsme několik variant od konkurence, ale žádná plně nesplňovala naše požadavky, a tak jsme si řekli, že dokážeme tento produkt vyrobit lépe. Naše župany jsou vyráběny z klasického froté a jejich střih a design je navržen tak, aby pokryl, a tím i vysušil, celého chlupáče. Navíc mají několik prvků, které zabraňují nechtěnému svlečení při dalších hrách a intenzivním sušení.

Celá výroba navíc probíhá v České republice.
Podporujeme nezapomenutelné zážitky.

O projektu

Celá myšlenka vznikla na základě našich vlastních zkušeností. Naši psi milují vodu a my ji tuto vášeň nechceme při našich toulkách přírodou upírat. Avšak vždycky když vylezli z vody a začali postupně schnout, docházelo v plstnatění srsti, takže jsme domů dojeli se dvěma "dredáči". Jedinou možnou cestou bylo vysušení ručníkem. Ale nosit u sebe spoustu ručníků se ukázalo jako velice nepraktické, a tak vznikl projekt VeeBoo.

Ten se zaměřuje na zajištění co největšího komfortu psa při aktivitách, následných po vylezení z vody. Použité popruhy psa neřežou a po namočení nekloužou, tudíž zajistí stabilitu samotného županu. Praktické gumy přes zadní nohy spolehlivě udrží župan i ve spodní části zad. Naopak vysoký límec poskytne kompletní vysušení horní části těla a hlavy. Župan je navržen tak, aby "omotal" celého psa, a tak spolehlivě zajistil i vysušení srsti v oblasti břicha. Konečný dojem podtrhuje materiál použitý k výrobě - kvalitní tradiční froté s vysokou savostí. A jelikož chceme, aby byl župan co nejpraktičtější, bude vyráběn převážně v tmavých barvách. Navíc je designován tak, aby byl psovi co nejpohodlnější a nikde ho nic netlačilo a nemačkalo při dalších oblíbených aktivitách, třeba při válení.

Župan však nemusí sloužit vysloveně jen pro vysoušení. Zkušenosti nám opět ukázaly, že díky použitému materiálu bude výborným společníkem například při závodech, kdy je potřeba psa udržovat v určité teplotě. Navíc díky prodyšnosti materiálu nedojde k zapaření srsti psa. Zároveň však župan zajistí stabilní teplotu.

Tím největším cílem projektu je tak usnadnění života se psem, aniž by ho musel jeho majitel omezovat v oblíbených, pro psa přirozených aktivitách. Pamatujeme na to, že pes je jen částí našeho života, ale my jsme jeho celým životem, a proto chceme, aby si ho užil naplno.

Autor projektu

Brand Cube

Hlavní cíle

  • Výroba nejlepšího a nejpraktičtějšího produktu na trhu
  • Usnadnění práce a hrátek se psem

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.