CUT&GO Kadeřnictví bez objednání

Ano, jsme staré dobré kadeřnictví, dostupné lidem, tam kde bydlí a pro celou rodinu. Tradiční myšlenka má u nás však moderní pojetí!

V našem konceptu jsme tradiční myšlence kadeřnictví dali moderní look. Svým zákazníkům chceme být co nejblíže, tam kde bydlí. Proto nás nenajde v "nákupáku" ale blízko vašeho bydliště! Naše služby jsou BEZ OBJEDNÁNÍ uděláme vše proto aby byly i bez dlouhého čekání, kvalitně a s pohodlnou dostupností.
Co nás odlišuje od ostatních je především jednoduchý koncept. Jsme poctivé a kvalitní české kadeřnictví za rozumné ceny, na nic si nehrajeme. Ostříháme rodiče i jejich ratolesti, bez delšího čekání, a bez složitého zajíždění do centra města a složitého parkování. Podstatné je také, že chceme aby naši zákazníci poznali, že máme dobře motivované pracovníky a pracovnice. Zcela novým systémem v oboru.

Vaše děti u nás ocení přátelské prostředí, dostanou sladkou odměnu a ani nepoznají, že je někdo stříhá protože si sednou do stříhacího autíčka nebo ty větší děti využijí stříhací motorku. Také si u nás mohou na pohodu nakreslit něco v dětském koutku, nebo se zhoupnout na houpacím koníkovi.

Tradiční rodinné kadeřnické služby blízko zákazníkovi přímo v místě jeho bydliště. Kvalita, rychlost, rodinná atmosféra a pohodlí. Vše je o přístupu k zákazníkovi a o motivaci spolupracovníků!

O projektu

Rozhodli jsme se vytvořit projekt moderního, českého, kadeřnictví. Oživit po Covidu mnohdy zatracenou myšlenku kadeřnictví, do kterého se mámy s dětmi ale také pánové nemusí objednávat. U dámských střihů však objednávky jsou pochopitelné a preferované z obou stran, dámské kadeřnické služby potřebují svůj čas a víme to my i naše zákaznice. Nikdo by nevěřil, jak je v dnešní době pro muže těžké najít kadeřnictví, kde se nemusí objednávat. To stejné pro děti a malé děti. Vycházíme z vlastní zkušenosti, jako rodiče ale také jako táta co se chce nechat ostříhat a nemá potřebu v "barberu" strávit dvě hodiny.

Naše kadeřnictví nenajedete v nákupních centrech, chceme vám být postatně blíže, chceme být tam, kde bydlíte, téměř u Vás doma. Provozovny tedy chceme otevírat na sídlištích a v místech, kde bydlíte.

Co u nás najdete? Především rodinnou atmosféru, kvalitu, motivované pracovníky a pracovnice, pohodu a milý přístup k dětem, které vítáme. Samozřejmostí je dětský koutek, stříhací autíčko a také odměna nejen za první střih. Za ten dáváme dětem diplomy na památku.

Pánové u nás ocení výbornou dostupnost, protože nejsme v centru a nemusí složitě hledat kde zaparkovat. Prostory máme tam, kde zaparkujete na pohodu. Také u nás ocení, že se nemusí objednávat a přijdou, ostříháme je a odejdou. CUT&GO! Pánské střihy máme i ty "barber" ale za lepší ceny.

Naší snahou je aby v našem konceptu pracovali jen zkušení kadeřníci a kadeřnice, provádíme i barber střihy a stříháme i ty nejmenší děti, což mnohá konkurence odmítá. Důležitá je z našeho pohledu i motivace pracovníků, kterou máme v oboru unikátní. Považujeme je za partnery a nenutíme je, tak jako mnoho ostatních kadeřnických provozoven, k životu v "šedé zóně". Poskytujeme speciální bonusy ale také školení a praxi.

U dámských služeb se zaměřujeme na kvalitu jak provedení tak používaných materiálů. Chceme aby se u nás dámy cítily jako v bavlnce, mají možnost si u nás nabídnout teplé i studené nápoje nebo sklenku Prossecca.

Hlavní cíle

  • komplexní kadeřnické služby pro celou rodinu
  • blízkost k zákazníkovi, žádné nákupáky, ale jsme přímo tam kde žijete, blízko vám, zákazníkům
  • kadeřnictví pro pány a děti kterých je málo ale hlavně jsme pro ně bez objednání, dámy máme na objednání
  • motivace pracovníků zcela novým přístupem, bereme je jako partnery a na nich stavíme svůj úspěch

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.