Simpleship.cz

Simpleship.cz - agregátor logistiky, který vám ušetří čas, peníze a stres v oblasti mezinárodní přepravy.

Simpleship Logistics s.r.o. je inovativní startup zaměřený na zjednodušení a optimalizaci logistických procesů prostřednictvím moderní online platformy. Naším cílem je přinést revoluci do světa přepravy tím, že nabídneme zákazníkům možnost snadno porovnat a vybrat nejlepší přepravní řešení pro jejich potřeby, a to jak v rámci České republiky, tak mezinárodně. Díky našim silným vztahům s dopravci, široké nabídce služeb a individuálnímu přístupu umožňujeme našim klientům ušetřit čas, peníze i starosti spojené s logistikou.

Jednoduše propojujeme svět.

O projektu

Simpleship Logistics s.r.o. je dynamický startup, který přináší inovace do světa logistiky. S více než 10 lety zkušeností našich zakladatelů v oboru jsme experti na poskytování efektivních a spolehlivých přepravních řešení. Naší specializací je agregace přepravních služeb – zajišťujeme vnitrostátní i mezinárodní přepravu, včetně exportu, importu a přepravy mezi státy, s možností platby v ČR.

Naše online platforma Simpleship.cz je navržena tak, aby maximálně zjednodušila proces výběru přepravních služeb. Umožňuje vám snadno porovnat nabídky od různých dopravců a najít optimální řešení pro vaše potřeby. Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní můžete zadat své požadavky a obratem získat přehledné nabídky, ze kterých si vyberete buď cenově nejvýhodnější, nebo tu, která nejlépe odpovídá vašim specifickým potřebám.

Naše výhoda spočívá nejen v široké škále přepravních služeb, ale i v osobním přístupu, který u velkých poskytovatelů často chybí. Zaměřujeme se na individuální řešení a jsme připraveni flexibilně reagovat na vaše specifické požadavky. Vzhledem k vysokému objemu zásilek realizovaných přes naši platformu jsme schopni vyjednat konkurenceschopné ceny, které byste sami jen obtížně získali.

Věříme, že s Simpleship Logistics získáte nejen špičkového logistického partnera, ale také jednoduchý a efektivní způsob, jak vyřešit vaše přepravní potřeby. Jsme tu, abychom vám usnadnili logistiku, zajistili hladký průběh přepravy vašich zásilek a poskytli prvotřídní servis na míru. S námi je logistika hračka!

Hlavní cíle

  • Zjednodušení objednávkového procesu
  • Lepší cenové podmínky pro SMB a soukromé osoby
  • Poradenství v oblasti logistiky
  • Férovost tržních cen a postavení klienta vůči dopravci

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.