TopLeader

Naším cílem je vytvořit prostředí, kde se leadership stává klíčovým motorem pro růst a úspěch organizací.

Hlavním cílem platformy TopLeader je podpořit rozvoj leadershipu tím, že umožní jednotlivcům a organizacím identifikovat a rozvíjet jejich jedinečné talenty. Platforma poskytuje nástroje pro diagnostiku, sledování pokroku a cílené vzdělávání, čímž pomáhá uživatelům dosahovat jejich osobních a profesionálních cílů. TopLeader zároveň umožňuje propojení s certifikovanými kouči, čímž kombinuje digitální a lidský přístup k rozvoji lídrů.

Budujeme budoucnost leadershipu, krok za krokem.

O projektu

Platforma TopLeader je inovativní nástroj zaměřený na rozvoj leadershipu a osobního růstu jednotlivců i organizací. Hlavním cílem projektu je vytvořit prostředí, které kombinuje moderní technologie a odborné koučování, aby pomohlo manažerům a lídrům dosáhnout jejich plného potenciálu.

TopLeader nabízí širokou škálu funkcí, které podporují komplexní rozvoj talentů. Klíčovou součástí platformy je talentový assessment, inspirovaný metodikou CliftonStrengths od Gallupu, který uživatelům pomáhá identifikovat jejich jedinečné talenty a silné stránky. Platforma dále zahrnuje nástroje pro sledování pokroku, digitální zpětnou vazbu a personalizované plány rozvoje, které jsou navrženy tak, aby reflektovaly individuální potřeby a cíle každého uživatele.

Nově jsme do platformy implementovali i microlearning – uživatelé mají přístup k relevantním vzdělávacím videím, která jim pomáhají dosáhnout jejich specifických krátkodobých cílů. Tento prvek nejen zvyšuje efektivitu učení, ale také umožňuje flexibilní přístup k rozvoji v závislosti na časových možnostech uživatelů.

Platforma TopLeader není jen o propojení uživatelů s certifikovanými kouči – ačkoli to je její významná součást. I bez osobního kouče je platforma navržena tak, aby uživatelům poskytovala hodnotné a praktické nástroje pro jejich růst. Spojení digitálního a lidského přístupu činí TopLeader jedinečným nástrojem na trhu, který přináší komplexní a škálovatelné řešení pro moderní leadership.

Od ledna 2024 se nám podařilo zapojit více než 30 společností do pilotních projektů a platforma je již dostupná ve čtyřech jazycích, což nám umožňuje expanzi na nové trhy, včetně Německa, Francie a Velké Británie. Naším dlouhodobým cílem je stát se předním globálním hráčem v oblasti rozvoje leadershipu.

Hlavní cíle

  • Hlavním cílem digitální platformy TopLeader je podpořit rozvoj leadershipu jak jednotlivcům tak firmám.

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.