Umělá inteligence pro hledání nových zákazníků

Uměla inteligence na hledání zákazníků.

Makáte, dřete, ale stále vám chybí dostatek objednávek nebo nových zákazníků?

Vyvíjíme umělou inteligenci, která by s tím měla pomoci. Tato. AI dokáže najít nejvhodnější zákazníky k oslovení a předejít tomu, abyste se vaše služby snažili nabízet firmám, které o ně nebudou mít zájem.





Najděte nové zákazníky kdekoliv na světě.

O projektu

Představte si obchodníka, který má za úkol domluvit nové spolupráce a vydělat firmě peníze. Bez objednávek firma nemá dostatek financi a tedy nemůže dobře platit své zaměstnance.

Hledání nových zákazníků je náročná práce a ne každý to umí. Je běžné, že 9 z 10 pokusů o domluvení nové spolupráce skončí odmítnutím.

Najít správného zákazníka je velmi komplikované a někdy trvá dlouho, než ho obchodník najde.

Naše AI hledá podobnosti mezi stávajícími klienty obchodníka a mezi neoslovenými firmami na trhu. Dokáže najít firmy podobné těm, kde už obchodník byl úspěšný.

To znamená, že obchodník nemusí oslovovat firmy plošně a čelit častým odmítnutím ale rovnou se zaměřit na ty, kde o jeho služby stojí. To zvyšuje jeho efektivitu a tedy to kolik peněz dokáže firmě vydělat. S vyšším počtem objednávek rostou příjmy a firmy tudíž dokážou lépe zaplatit své zaměstnance. To ve finále zvyšuje blahobyt všech.

Hlavní cíle

  • Expanze českých firem
  • Prosperita malých a středních firem
  • Zjednodušení obchodu

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.