Huntee

Knihovna kontaktů

Huntee je inovativní marketplace, který zcela mění způsob, jakým se uchazeči a personalisté potkávají v digitálním světě. Naše platforma propojuje ty, kteří hledají nové kariérní příležitosti, s těmi, kdo chtějí najít ty nejlepší talenty.

Místo, kde se pracovní sny setkávají s příležitostmi

O projektu

Pro uchazeče je Huntee více než jen další pracovní portál. Je to místo, kde mohou snadno a intuitivně vytvářet a sdílet své profesní profily, jasně definovat své kariérní cíle, preferovanou lokalitu pracoviště nebo mzdové požadavky. Pokud potřebují profesionální životopis, Huntee nabízí uživatelsky přívětivého průvodce, díky kterému mohou kandidáti vytvořit atraktivní CV, stáhnout jej ve formátu PDF a kdykoliv ho aktualizovat. Naše platforma se také zaměřuje na soukromí a bezpečnost. Uchazeči mohou přesně určit, kdy a jak je mohou personalisté kontaktovat, skrýt svůj profil před konkrétními společnostmi nebo kdykoliv odvolat souhlas se sdílením svého profilu a životopisu či zcela smazat účet. A to vše zdarma.

Personalisté na druhé straně získávají bezplatný přístup k databázi kontaktů se základním prescreeningem, ve které mohou na základě předem definovaných kritérií snadno najít ty, kteří nejlépe odpovídají jejich požadavkům, a probrat s nimi možnou spolupráci. Na rozdíl od pracovních portálů, které nabízejí inzeráty s nejistými výsledky, si v databázi Huntee mohou prohlížet celý pool kandidátů a platí pouze za odkrytí kontaktních údajů vybraných uchazečů. V případě, že personalisté nenajdou vhodné kandidáty, mohou si nastavit hlídače, který je upozorní na nové profily a životopisy.

Huntee zjednodušuje celý proces náboru a hledání práce, přináší maximální flexibilitu a soukromí pro uchazeče, a efektivitu pro personalisty. Tento moderní a bezpečný nástroj přináší oběma stranám to, co potřebují.

Hlavní cíle

  • Redefinice uživatelské zkušenosti kandidáta i společnosti při náborovém procesu
  • Příprava kandidátů na získání práce snů
  • Efektivní nábor z pohledu zaměstnavatele

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.