rentall U nás půjčíte všechno.

Online markteplace, srovnávač a vyhledavač půjčoven v České republice, s možností přesahu/překlopení do dalších okolních zemí.

Online marketplace, srovnávač a vyhledavač věcí k půjčení v České republice, s možností přesahu/překlopení do dalších okolních zemí. Vyhledávání věcí pro uživatele je jednoduché, vyhledávání informací o půjčování pro uživatele bude přínosné, budou připraveni. Uživatelé, kteří si věc vyberou na rentall, jsou pro půjčovny potenciální zákazník, který je již téměř rozhodnut uzavřít obchod právě u nich, má informace které potřebuje. Pro půjčovny je to bez velkých nákladů připravený zákazník.

U nás půjčíte všechno. Najdi, porovnej a pak si to půjč.

O projektu

Projekt je postaven na tom, že trh půjčoven u nás není nijak konsolidovaný, je roztříštěný a každá půjčovna má svou webovou prezentaci o různé kvalitě. Každá půjčovna má také různý rozpočet na propagaci své půjčovny. Dále projekt je postaven na vlastní zkušenosti z toho, kdy jsem chtěl vypůjčit stavební stroj a sice půjčoven je dostatek, nicméně čas strávený hledáním, rozklikáváním, hledáním informací na webech půjčoven je nekomfortní a dlouhotrvající. Podmínky se velmi liší i u půjčoven několik kilometrů od sebe. Při průzkumu trhu jsem zjistil, že existuje půjčovna na cokoliv co se dá koupit. Jen při hledání kontaktů půjčoven jsem byl schopen z googlu si vypsat skoro tisíc kontaktů.

Základní teze je, že na jednu stránku přivedeme lidi kteří řeší své situaci půjčením a na tu samou stránku přivedeme půjčovny, které mají ve svém portfoliu, to co lidé hledají. Stránce dáme obsah, který je pro lidi přidanou hodnotou (vzdělávají se) a půjčovnám dáme lidi, kteří si již víceméně rozhodli si tu konkrétní věc půjčit v té konkrétní půjčovně (protože před tím si věci hledali, porovnávali, četli informace o podmínkách), tzv. vzdělaného, rozhodnutého zákazníka. Protože půjčoven jsou, když ne desetitisíce, tak tisíce, přístup je finančně dostupný i malým, místním půjčovnám, který je za zlomek marketingového mixu, který by půjčovna vydala aby na své stránky přivedla tolik zákazníků.

Lidé mají možnost vyhledávat a porovnávat nabídku půjčoven, zdarma. Mají možnost se sdružit v klubu a dále čerpat výhody z množství.

Půjčovny mají možnost prezentovat své věci které sami půjčují, mají možnost přes rentall přivést zákazníka na svůj web a tam dokončit obchod, dále mají možnost částečně přenést na rentall proces půjčení, zákazník odešle rovnou poptávkový formulář a při uzavření obchodu rentall například přebírá proces složení vratných kaucí, záloh na půjčovné a podobně. Nemají potřebu vlastních webových prezentací a eshopů, jejich eshop je rentall.

Hlavní cíle

  • ušetřit čas a peníze lidem
  • ušetřit čas a peníze půjčovnám
  • šetřit životní prostředí
  • zjednodušit půjčování věcí

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.