Party Doctor - Regeneruj a Pokračuj

Party Doctor kombinuje 11 účinných látek, které minimalizují dopady protančené noci, psychotropních látek a nedostatku spánku.

Podle veřejně dostupných studií více než polovina návštěvníků hudebních festivalů přiznává, že během festivalu alespoň jednou užije psychotropní nebo návykové látky. V České republice navštíví letní hudební festivaly statisíce lidí, což představuje značné zdravotní riziko. Užívání těchto látek je nejen tabu, ale také nelegální, což však neznamená, že se to reálně na festivalech neděje. Party Doctor se snaží minimalizovat negativní dopady užívání psychotropních látek a festivalového života. Náš produkt nabízí nejen fyzickou podporu, ale také se zaměřuje na šíření bezpečnosti a edukaci o zdraví a správném fungování na festivalech. Organizujeme workshopy, poskytujeme edukativní materiály a snažíme se zvýšit povědomí o zdraví a bezpečnosti v této komunitě. Naším cílem je nejen chránit zdraví účastníků, ale také přispět k bezpečnějšímu a odpovědnějšímu přístupu k zábavě. Party Doctor je zde, aby pomáhal lidem užívat si festivaly s menšími zdravotními riziky a větší informovaností.

Party Doctor - Regeneruj a Pokračuj

O projektu

Party Doctor je inovativní doplněk stravy určený pro návštěvníky hudebních festivalů, který obsahuje 11 synergických látek speciálně nakombinovaných tak, aby podporovaly imunitu, zlepšovaly spánek a urychlovaly regeneraci. Během festivalového života imunita často trpí vlivem nedostatku spánku, fyzického vyčerpání, dehydratace a vystavení stresu, což může vést k oslabení těla a zvýšené náchylnosti k nemocem.

Podpora imunity:
Party Doctor obsahuje vitamíny, minerály a adaptogeny, které posilují imunitní systém a pomáhají tělu lépe se bránit proti infekcím a stresu. Silná imunita je klíčová pro udržení zdraví během náročných festivalových dnů.

Zlepšení spánku a regenerace:
Spánek a regenerace jsou během letních festivalů často problematické kvůli hlasité hudbě, nepravidelnému režimu a dlouhým nocím. Party Doctor obsahuje přírodní látky, které podporují hluboký a kvalitní spánek, což je nezbytné pro obnovu energie a opravu svalové tkáně. Kvalitní spánek pomáhá také při detoxikaci těla a obnově duševní rovnováhy, což je klíčové pro celkové zotavení po náročné noci.

Účinné a praktické řešení:
Účinky těchto látek a vitamínů jsou dávno známé a všechny lze koupit třeba v lékárně. Ale z vlastní zkušenosti víme, jak otravné je tahat s sebou hromadu lahviček a polykat kopu pilulí. Navíc koupit všechny doplňky zvlášť je náročné finančně i časově. Proto je nabízíme ALL IN ONE řešení – všechny potřebné látky v jednom snadno přenosném balení.

Další výhody:
Party Doctor je navržen tak, aby byl vhodný pro vegany, neobsahoval lepek, cukr ani umělá barviva a konzervanty. Jeho snadno přenosné kapsle jsou ideální pro použití před, během i po festivalu, což umožňuje uživatelům užívat si zábavu s menšími zdravotními riziky a větší informovaností.

Naším cílem je nejen chránit zdraví účastníků, ale také přispět k bezpečnějšímu a odpovědnějšímu přístupu k zábavě. Party Doctor pomáhá lidem užívat si festivaly naplno, aniž by museli obětovat své zdraví.

Hlavní cíle

  • Zlepšení celkového zdraví a pohody uživatelů během a po náročných festivalových akcích.
  • Snížení rizik spojených s nedostatkem spánku a fyzickou námahou během hudebních akcí prostřednictvím vzdělávání a zvýšení bezpečnosti (Harm reduction)
  • Minimalizace užívání psychotropních látek a alkoholu mezi účastníky festivalových akcí.

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.