Ochranná síťka proti hmyzu a nežádoucím předmětům

Ochrana všech lidí na světě, kteří rádi pijí nápoje přímo z plechovky

Projekt "Ochranná sítka na plechovky" se zaměřuje na vývoj a výrobu inovativních sítěk určených k ochraně nápojů (uživatelů) před bodavým hmyzem a nežádoucími předměty. Naše síťka je navržena tak, aby se snadno nasazovala na plechovky a poskytovala spolehlivou bariéru proti vosám a jinému, hlavně bodavému hmyzu, který může představovat velké zdravotní riziko. Vyrobeno z kvalitních a bezpečných materiálů - certifikováno pro styk s potravinami, tímto máte jistotu, že je produkt naprosto bezpečný. Naše síťka je odolná, opakovaně použitelná a snadno čistitelná. Tento projekt je určen pro širokou veřejnost, včetně rodin s dětmi, sportovců, turistů a všech, kteří rádi tráví čas venku a chtějí si svůj nápoj vychutnat v bezpečí. Díky našim síťkám si mohou zákazníci užívat své oblíbené nápoje bez obav z nepříjemných a nebezpečných návštěvníků, což přispívá k vyšší úrovni pohodlí a bezpečí kdekoliv na světě.

Drink safe!

O projektu

Projekt, nápad vznikl při sbírání meruněk, kdy jsem si otevřel pivo a položil jej přímo mezi množství vos, které poletovaly všude kolem popadaných meruněk a vůbec mě nenapadlo, že bych se tímto mohl ohrozit i na životě. Moje žena mě varovala, nepij z té plechovky bude tam vosa a stále na mě naléhala jako správná pečující a starostlivá žena a matka dětí.

„Pak jsem se zas napil!
Bodla mě do jazyka. Okamžitě mi začal natékat a začal jsem se dusit.
Probral jsem se až v nemocnici. Nic si nepamatuji. Incident mi připomíná jen jizva na krku.
Naštěstí pomohl přivolaný lékař.
Od té doby jsem se přímo z plechovky nenapil“...

Tento příběh je skutečný a díky uvědomění si tohoto problému a vynalezení našeho produktu, už nemusí být znova ničí.

Bodnutí vosou do hrtanu při náhodném vdechnutí je extrémně nebezpečné a může způsobit vážné zdravotní komplikace, včetně anafylaktického šoku a udušení. Ročně volá záchrannou službu kvůli bodnutí vosou přes 160 tisíc lidí, přičemž další statisíce mají štěstí, že vosa vylétne dříve, než ji vypijí anebo je bodne ,,jen,, do rtu. Naše ochranná sítka významně snižují riziko těchto nebezpečných incidentů.

Také nabízíme možnost výroby sítek v jakékoliv barvě a s logem kterékoliv společnosti, což z nich činí vynikající firemní dárek pro zákazníky. Díky možnosti přizpůsobení jsou naše síťky ideální pro reklamní účely a dále zvyšují povědomí o značce. Naše síťky jsou vhodné pro všechny lidi na světě, kteří rádi pijí nápoje přímo z plechovky.

Náš produkt přispívá k vyšší úrovni pohodlí a bezpečí v každodenním životě, čímž zlepšuje kvalitu života. Ochranné síťky na plechovky tak představují nejen praktický, ale i stylový doplněk, který jistě ocení každý uživatel.


Autor projektu

K3NN3T

Hlavní cíle

  • Ochrana všech lidí před nebezpečím při pití z plechovky
  • Ochrana zdraví
  • Ochrana před šířením nemocí
  • Osvěta problému který tu s námi je a bude

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.