3D tištěné ortoepdické vložky

Revoluční 3D tištěné ortopedické vložky na míru – pro pohodlí, zdraví a ekologii, s vysokou přesností a rychlostí výroby.

Jsme Siberlogy, technologický start-up, který se zaměřuje na vývoj a výrobu 3D tištěných ortopedických vložek na míru. Naším cílem je přinést revoluci do světa ortopedie prostřednictvím inovativní technologie, která umožňuje vytvářet individuálně přizpůsobené vložky s vysokou přesností a kvalitou. Díky využití 3D tisku můžeme zajistit, že každá vložka bude dokonale odpovídat potřebám konkrétního zákazníka, což přináší výrazné zlepšení pohodlí a zdraví.

Naší vizí je využít pokročilé technologie k tomu, abychom lidem poskytli snadný přístup k vysoce kvalitním ortopedickým produktům, které zlepší jejich každodenní život. Spolupracujeme s odborníky v oblasti ortopedie a vědeckými pracovníky, abychom zajistili, že naše výrobky budou nejen efektivní, ale také ekologicky šetrné. Naše vložky jsou navrženy tak, aby byly lehce omyvatelné a recyklovatelné, což minimalizuje jejich dopad na životní prostředí.
"Vaše zdraví, naše technologie."

O projektu

Jsme Siberlogy, inovativní technologický startup zaměřený na vývoj a výrobu 3D tištěných ortopedických vložek na míru. Naším cílem je poskytnout každému zákazníkovi maximální komfort a úlevu od bolesti při chůzi. Vložky jsou navrženy individuálně na základě specifických potřeb každého uživatele, což zajišťuje optimální podporu a pohodlí. Naše technologie umožňuje snadnou modifikovatelnost a personalizaci, což je naší největší předností.

Naše vize spočívá v integraci nejnovějších technologických trendů na trh, čímž chceme zásadně zlepšit kvalitu života našich zákazníků. Věříme, že inovace a technologie mohou přinést revoluci v oblasti zdravotní péče a zlepšit každodenní životy lidí.

Siberlogy vznikla s myšlenkou pomoci lidem, kteří trpí bolestmi nohou a problémy spojenými s nesprávným držením těla. Naše ortopedické vložky jsou vyrobeny ze znovupoužitelného filamentů, což přispívá k udržitelnosti a ochraně životního prostředí. Proces výroby zahrnuje detailní analýzu ortopedických dat, tvorbu 3D modelu a následný tisk, který zajišťuje vysokou přesnost a kvalitu každého páru vložek.

Vyhráli jsme soutěž Start up VŠE a postupujeme směrem k realizaci našeho projektu, který má potenciál změnit způsob, jakým lidé přistupují ke zdravotní péči o své nohy. Naše ambice zahrnují rozšíření povědomí o významu individuální ortopedické péče a poskytnutí našich produktů širšímu spektru zákazníků prostřednictvím spolupráce s lékaři a ortopedickými klinikami.

Siberlogy není jen o technologiích, je to o lidech a jejich zdraví. Naše ortopedické vložky představují budoucnost pohodlné a bezbolestné chůze, a my jsme odhodláni tuto budoucnost přinést co nejvíce lidem.

Hlavní cíle

  • Zlepšení zdraví a kvality života
  • Inovace v oblasti zdravotní péče
  • Ekologická odpovědnost

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.