Delta Innovations

Inovativní doplňky stravy pro moderní životní styl – Delta Innovations

Delta Innovations s.r.o. se specializuje na vývoj a distribuci inovativních doplňků stravy. Naše produkty, Delta Energy a Delta Sleep, přinášejí revoluční řešení pro dlouhotrvající energii a kvalitní spánek díky unikátním lékovým formám. Spolupracujeme s předním evropským výrobcem v oblasti doplňků stravy, abychom našim zákazníkům poskytli produkty nejvyšší kvality.
Neustále inovujeme a přinášíme unikátní řešení, které posouvají hranice toho, co je možné.

O projektu

Delta Innovations s.r.o. se zaměřuje na inovace v oblasti doplňků stravy. Naše stěžejní produkty, Delta Energy a Delta Sleep, jsou navrženy tak, aby poskytovaly dlouhotrvající energii a kvalitní spánek. Delta Energy využívá unikátní lékovou formu kapsle v kapsli, kterou vyrábíme ve spolupráci s jednou ze dvou společností v Evropě schopných takové výroby. Tato forma umožňuje kombinovat látky, které by jinak nebylo možné spojit, a zajistit tak maximální účinnost a efekt postupného uvolňování. Delta Sleep je určen jak pro lidi s problémy s usínáním nebo nekvalitním spánkem, tak i pro lidi, kteří chtějí svému tělu dopřát lepší regeneraci a vstávat více odpočatí. Zde je použita léková forma peletek v oleji. Oba produkty mohou být užívány samostatně, ale pro nejlepší výsledky je ideální jejich kombinace.

Naše cílová skupina zahrnuje primárně studenty a pracující ve věku 18-45 let, ale i lidé ve věku 50+ let si naše produkty pochvalují. Krátkodobým cílem je rozšířit povědomí o našich produktech v České a Slovenské republice a doladit složení a lékovou formu pro náš další připravovaný produkt na zpomalení stárnutí. Dlouhodobě se chceme prosadit na evropském trhu a rozšířit naši nabídku o produkty zaměřené na imunitu, bolest a další potřeby.

Hlavní cíle

  • Vytvářet inovativní a kvalitní doplňky stravy, které přinášejí skutečné přínosy pro zdraví a životní styl našich zákazníků.
  • Neustále posouvat hranice možného prostřednictvím nových a vylepšených řešení, která na trhu dosud neexistovala.
  • Zvyšovat povědomí o našich produktech a filozofii, která se zaměřuje na zlepšení kvality života.
  • Rozšíření naší nabídky, aby pokrývala širší spektrum potřeb a přispívala k celkovému blahu společnosti.

Hlasujte

Projekt s nejvíce hlasy získá cenu veřejnosti.