Zábavná angličtina pro děti MemoLingo

Angličtina hravou formou pro děti i rodiče. Rozsáhlá slovní zásoba - 1200 slov ve 12 kategoriích. Veselé obrázkové karty.

Neučte se. Hrajte si!
Interaktivní slovník MemoLingo pro veselé a hravé učení anglických slovíček.

Zapomeňte na pasivní memorování anglických slovíček z učebnic či aplikací, které nepřináší dlouhodobý efekt. Omezte čas, který Vaše děti stráví online a vraťte se k přirozenému a hravému učení jazyků!
Ukažte Vašim dětem, že mohou nová slova aktivně vnímat jako unikátní obrazy vykreslující situace, barvy či pocity. Mozek si při tomto způsobu učení vytváří asociace, které jsou pevné a trvalé.
Zapojte do učení barevné herní komponenty a společně vyzkoušejte více jak dvě desítky našich her. Spojit si nové slovíčko s veselým obrázkem a zábavnou hrou znamená pro děti jediné: zapamatují si ho tak jednou provždy!

Co je MemoLingo:

- Didaktická pomůcka pro hravé zvládnutí základů anglického jazyka. Využívá formu vizuálního učení (spojení obrázek - slovo), které je pro děti snadné a má dlouhodobý efekt. Veselé obrázkové karty MemoLingo tak vrací vaše děti k přirozenému a zdravému učení.

- Interaktivní desková hra. Při zapojení HERNÍ SOUPRAVY proměníte váš slovník v zábavnou deskovou hru. K dispozici jsou více než dvě desítky her přehledně seřazených v Návodu pro hry. Barevné herní komponenty jsou zaručeným tahákem pro všechny hravé děti.

- Dětská obrazová encyklopedie v krabičce. Rozvíjí sociální dovednosti pro snazší orientaci v moderním světě. Vede děti k pozitivnímu vnímání cizího jazyka i světa kolem sebe. Širokým tematickým zaměřením je skvělou alternativou dětských výukových a komunikačních karet pro děti všech věkových skupin.

- Pomocník pro snadné zvládnutí anglické výslovnosti. Všechny kategorie jsou namluveny přirozeným hlasem desetiletého britského chlapce. Videozáznam je dostupný online v zákaznické sekci.