TOP 5 projektů pro rok 2024

07. října 2024Články

A je to tady! Známe 5 finalistů soutěže Nastartujte se určenou pro začínající podnikatele. Žádný z těchto projektů neodejde bez ocenění. Ale kdo z nich získá hlavní výhru 300 000 Kč? To se rozhodne ve finálovém kole 16.10. při osobní prezentaci jednotlivých projektů v sídle Komerční banky na Stodůlkách.

logo-nastartujte-se

Finálisté 12. ročníku soutěže Nastartujte se - řazeno abecedně:

 

3D tištěné ortoepdické vložky

ortopedicke-vlozky.png

Jsme Siberlogy, inovativní technologický startup zaměřený na vývoj a výrobu 3D tištěných ortopedických vložek na míru. Naším cílem je poskytnout každému zákazníkovi maximální komfort a úlevu od bolesti při chůzi. Vložky jsou navrženy individuálně na základě specifických potřeb každého uživatele, což zajišťuje optimální podporu a pohodlí. Naše technologie umožňuje snadnou modifikovatelnost a personalizaci, což je naší největší předností.

Více o projektu >

 

HELP (YOURSELF)

help-yourself.png

HELP (YOURSELF) je projekt s cílem zjednodušit a zefektivnit vzájemné pomáhání si pro širokou veřejnost, a tím zlepšit wellbeing pomáhajících jedinců. Naše webová platforma, kterou právě vyvíjíme, bude kombinovat prvky gamifikace, což znamená, že uživatelé budou motivováni k dobrým skutkům prostřednictvím herních prvků, jako jsou odměny, body, postupování v levelech a výzvy. Tím se zvýší jejich zapojení a zájem o konání dobrých skutků, které budou přínosné jak pro jednotlivce, tak pro celé komunity. Projekt si klade za cíl zlepšit duševní zdraví obyvatel tím, že jim poskytne možnost konat dobré skutky, které přispívají k jejich wellbeingu a pocitu sounáležitosti.

Více projektu >

 

CHMELBUCHA

chmelbucha.png

Chmelbucha je unikátní spojení kombuchy s chmelem. Sladko-kyselá chuť fermentovaného nápoje, zvaného kombucha, se harmonicky snoubí s jemnou hořkostí chmele. Aromatické látky z chmele vytvářejí rozmanité ovocné tóny, které dokonale ladí s příchutěmi kombuchy a společně přinášejí zcela nové chuťové zážitky, jaké jste dosud nepoznali!

Více o projektu >

 

Ochranná síťka proti hmyzu a nežádoucím předmětům

sitka-proti-hmyzu.png

Projekt "Ochranná sítka na plechovky" se zaměřuje na vývoj a výrobu inovativních sítěk určených k ochraně nápojů (uživatelů) před bodavým hmyzem a nežádoucími předměty. Naše síťka je navržena tak, aby se snadno nasazovala na plechovky a poskytovala spolehlivou bariéru proti vosám a jinému, hlavně bodavému hmyzu, který může představovat velké zdravotní riziko.

Více o projektu >

 

REHAPET

rehapet.png

REHAPET jsou nové aktivní fyzio pelíšky pro rehabilitaci a regeneraci domácích psů a koček s využitím termoterapie a pulzní magnetoterapie. Celý projekt je postaven na historii fyzio matrace BIOSYNCHRON 1000 MEDICAL, který byl určen pro humánní medicínu. Výrobek měl certifikaci jako zdravotnický prostředek třídy IIa. s klinickým posouzením FN MOTOL a FN Ostrava. Celou technologii jsme zmenšili a uživatelsky přizpůsobili pro chovatele a jejich domácí mazlíčky.

Více o projektu >

 

Stále můžete hlasovat o Plakátov cenu veřejnosti do 24.10. Tak oslovte své fanoušky, nezapomeňte dát hlas svému favoritovi.

Všem projektům držíme palce!!

Tým Nastartujte se